Sketch the graphs of the following functions:

Question 1: f(x) = 2 \mathrm{cosec} \pi x

Answer:

1

 

Question 2: f(x) = 3 \sec x

Answer:

2

Question 3: f(x) = \cot 2x

Answer:

3

Question 4: f(x) = 2 \sec \pi x

Answer:

4

Question 5: f(x) = \tan^2 x

Answer:

5

Question 6: f(x) = \cot^2 x

Answer:

6

Question 7: f(x) = \cot \frac{\pi x}{2} 

Answer:

7

Question 8: f(x) = \sec^2 x

Answer:

8

Question 9: f(x) = \mathrm{cosec}^2 x

Answer:

9

Question 10: f(x) = \tan 2x

Answer:

10.png